Time for impact!
We staan aan het begin van een eiwitrevolutie. De wereldbevolking groeit explosief, de inkomen van de middenklasse stijgen en consumenten beginnen steeds meer bezorgd te raken over hun voedsel. Dit creëert een immense uitdaging om voldoende eiwitten te produceren, zonder onomkeerbare schade aan de planeet, dieren en de gezondheid van de mens toe te brengen. Om die reden hebben we in samenspraak met de Wageningen Universiteit en Startlife de WUR Student Challenge: ReThink Protein bedacht. De WUR Student Challenge: ReThink Protein is een internationale competitie voor individuele studenten, teams van studenten en studenten met een start-up. Als deelnemer word je uitgedaagd om met een zakelijke idee of een prototype te komen dat kan bijdragen aan het voeden van ruim negen miljard mensen met voldoende proteïne op een manier die gezond, betaalbaar en goed is voor onze planeet.
Zero hunger
Good health and well-being
Quality education
Sustainable cities and communities
Responsible consumption and production
Climate action
Life on land
Rabobank
DSM
4TU
Nature 2.0
V.O. Patents & Trademarks
Vreugdenhil
The Protein Cluster
Nutreco
Royal Cosun
University Fund Wageningen
Bioprocess Pilot Facility
Cargill
Chicecream Food
Dalco Food
Fonterra Europe - NZMP
Fuji Europe Africa
PALI
Syngenta
Scelta Mushrooms
The Greenery
Ttopstart
VanDrie Group
VION
Zwanenberg Food Group
Deutsche institut für lebensmitteltechnik
Green Protein Alliance
FoodShot Global
The Good Food Institute
CTI
Givaudan
Acomo
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
OSP
Carrière
Onderwijs
Employer branding