WUR Student Challenge

WUR Student Challenge

Projectinfo

Follow WUR Student Challenge
Client(s)

Wageningen University & Research

Partners

Rabobank, DSM, 4TU, Nature 2.0, V.O. Patents & Trademarks, Vreugdenhil, The Protein Cluster, Nutreco, Royal Cosun, University Fund Wageningen, Bioprocess Pilot Facility, Cargill, Chicecream Food, Dalco Food, Fonterra Europe - NZMP, Fuji Europe Africa, PALI, Syngenta, Scelta Mushrooms, The Greenery, Ttopstart, VanDrie Group, VION, Zwanenberg Food Group, Deutsche institut für lebensmitteltechnik, Green Protein Alliance, FoodShot Global, The Good Food Institute, CTI, Givaudan, Acomo, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, OSP More...

Categories

Carrière, Onderwijs, Employer branding

Services

Analyse, Conceptontwikkeling, Design, Promotie, Eventmanagement

SDGs

Zero hunger, Good health and well-being, Quality education, Sustainable cities and communities, Responsible consumption and production, Climate action, Life on land

Editions

2019

About

We staan aan het begin van een eiwitrevolutie. De wereldbevolking groeit explosief, de inkomen van de middenklasse stijgen en consumenten beginnen steeds meer bezorgd te raken over hun voedsel. Dit cr eëert een immense uitdaging om voldoende eiwitten te produceren, zonder onomkeerbare schade aan de planeet, dieren en de gezondheid van de mens toe te brengen. Om die reden hebben we in samenspraak met de Wageningen Universiteit en Startlife de WUR Student Challenge: ReThink Protein bedacht.

De WUR Student Challenge: ReThink Protein is een internationale competitie voor individuele studenten, teams van studenten en studenten met een start-up. Als deelnemer word je uitgedaagd om met een zakelijke idee of een prototype te komen dat kan bijdragen aan het voeden van ruim negen miljard mensen met voldoende proteïne op een manier die gezond, betaalbaar en goed is voor onze planeet
More...

become partner of WUR Student Challenge UW EIGEN JONGERENCAMPAGNE