Time for impact!

.

WUR Student Challenge

We staan aan het begin van een eiwitrevolutie. De wereldbevolking groeit explosief, de inkomen van de middenklasse stijgen en consumenten beginnen steeds meer bezorgd te raken over hun voedsel. Dit creëert een immense uitdaging om voldoende eiwitten te produceren, zonder onomkeerbare schade aan de planeet, dieren en de gezondheid van de mens toe te brengen. Om die reden hebben we in samenspraak met de Wageningen Universiteit en Startlife de WUR Student Challenge: ReThink Protein bedacht. De WUR Student Challenge: ReThink Protein is een internationale competitie voor individuele studenten, teams van studenten en studenten met een start-up. Als deelnemer word je uitgedaagd om met een zakelijke idee of een prototype te komen dat kan bijdragen aan het voeden van ruim negen miljard mensen met voldoende proteïne op een manier die gezond, betaalbaar en goed is voor onze planeet.

SDGs

Zero hunger

Good health and well-being

Quality education

Sustainable cities and communities

Responsible consumption and production

Climate action

Life on land

Partners

Rabobank

DSM

4TU

Nature 2.0

V.O. Patents & Trademarks

Vreugdenhil

The Protein Cluster

Nutreco

Royal Cosun

University Fund Wageningen

Bioprocess Pilot Facility

Cargill

Chicecream Food

Dalco Food

Fonterra Europe - NZMP

Fuji Europe Africa

PALI

Syngenta

Scelta Mushrooms

The Greenery

Ttopstart

VanDrie Group

VION

Zwanenberg Food Group

Deutsche institut für lebensmitteltechnik

Green Protein Alliance

FoodShot Global

The Good Food Institute

CTI

Givaudan

Acomo

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

OSP

Categorieën

Carrière

Onderwijs

Employer branding